torsdag 26 april 2007

Bakisdag.

Gårdagen var ganska skoj faktiskt, trots att vissa var tråkiga och inte drack nåt. Vi hade ju trots allt lektion kl 9 idag. Kravlade mig ur sängen vid 8, duscha, fixa, dona för att stressa iväg till lektionen kl 9. Och där sitter en lapp på dörren till lektionssalen "Marie-Louise är sjuk.". Åh, loveli. Fick jag komma upp i tid i alla fall och en underbar cykeltur på morgonen. Begav mig ganska snart hemåt igen. Tänkte då jag skulle sova en stund. Men så blev det inte. Drog över till Calle och degade där ett par timmar. Sen hem. Bakade rulltårta. Och det finns en bit kvar. Tänkte jag skulle sova en stund på eftermiddagen sen för jag var så himla trött. Lade mig i sängen och slölyssnade lite på Tomas Andersson Wij. Efter drygt 10 minuter blev jag så rastlös att jag tog tag i städningen. Dammsuga och fixa. Ordna och organisera. Ikväll blev det film. Mycket trevligt. Imorgon är det skola mellan 9 och 12, sedan blir det provjobba på kvällen. Jag borde nog vara nervös vid det här laget. Men men, antingen så går det bra, eller så gör det inte det. Aw. Jag kunde varit ute och njutit av solen idag, men orkade nog inte. Puss o gull!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar