tisdag 24 april 2007

Box box.

Iväg med Anna och tränat ikväll. Det var länge sen sist. Det var ganska roligt, men man känner sig ju lite halvslirig i högern när man inte har tränat på ett tag. Anna fick in några riktigt bra slag där ett tag. Hihi. Negativa tankar är bra tydligen. Svårt att tänka negativt när det känns på topp dock. Päronslagen var riktigt jobbiga. Och att försöka sparka låga sparkar efter att man precis gjort höga knän är ingen höjdare. Jag lär ha träningsvärk imorgon.
Idag har vi fått höra på en dam från Svensk Fisk och Göteborgs Fiskauktion under x antal timmar. Det blir långa dagar när man går från 9 till 17. Mycket fiskkunskap. En del visste jag nog redan. Sjukt många fiskar hade hon med sig och visade upp. Fisk är intressant och jävligt gott! Jobba på en sån fiskebåt kan nog vara skoj. Hihi.
Imorgon blir det provlagning av recept inom molekylärgastronomi, matlagningsfysik/kemi och den medvetna kokkonsten. Ratatouille är den maträtt som jag ska "utveckla". Jag borde nog vara mer påläst, men det är ju som vanligt. Kemin får jag plugga in i efterhand, för jag pallar inte att få in nåt i huvudet nu. Råkade snooza lite för länge imorse också. Tror inte jag ska sitta uppe lika länge idag, som jag gjorde igår.
Dags för sängen snart kanske. Ciao!

1 kommentar:

  1. tycktde var jätte intressant menfebern gjordeig påminnd....ja tror du fixar dmorron håller tummarna :)

    SvaraRadera