fredag 27 april 2007

Provjobba?

What to say, what to say?!
Hej. Du är ansvarig för kallköket ikväll. Till förrätt blir det citrusmarinerad scampi, gul paprikasorbet och ruccoladressing, men ruccolan är slut så du får göra en pesto på persilja och basilika. Till dessert är det tre variationer på rabarber. En bakelse med italienisk marräng, en soppa och en glass. Sen får du fixa personalmat idag. Klockan fem ska den vara klar.
Undras om de behöver någon sommarjobbare eller bara var desperata efter folk just ikväll. Men det var skönt att jobba lite i alla fall. Jag gillar verkligen jargongen i köket. Bortsett från den attityd de i köket hade mot servisen. God stämning? Njae. Kom hem strax innan tio. Åkte bort och lämnade bilen till Pia och satt utanför hennes hus och snackade skit i mer än en timme. Tiden går fort när man har roligt. Träffade K och gick ned till Guldkusten. Spanade in månen och den stjärnklara vårnattshimlen. Hörde vågorna som kluckade mot klippan. Underbart! Så jävla lugnt och harmoniskt.
Ska ringa till Loka om ett par veckor och se hur det blir med sommarjobb. Kolla runt lite annat också. Skulle nog ändå vara ganska najs att vara kvar här i sommar. Jag tycker om Bergslagen. Det är så jävla vackert! Åh. Det var än vackrare på vägen hem från Loka, när jag såg ut över sjöarna. Loveli Loveli! Dags att krama kudden. Imorgon ska jag träna och tvätta. Och åka hoj!PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar