måndag 14 maj 2007

Another day in paradise.

Så hade jag skrivit ett sånt där halvlångt inlägg igen och råkade såklart fippla bort det. Men men, det fanns nog någon mening med det också.
I alla fall. PM-skrivningen är nu avslutad. Eller närmade bestämt så avslutades den vid halv nio imorse. Satt uppe till 2 inatt och försökte skriva. Blev dödstrött och tänkte att jag skulle sova ett par timmar. Ställde klockan på 04:30. Snoozade till 05:45 tror jag. Tog mitt varma täcke och satte mig och huttrade vid datorn tills PM:et var klart. Yey. Sedan blev det en värmande dusch innan jag var tvungen att fara iväg till hällefors för att göra cancerprov. Jippie. Not. Hem och plita ihop Laborationsrapporten som skulle vara inne senast kl 12. Done! Bra. Nu ska jag bara pallra mig bort till skolan och lämna in PM:et, sen är det dags att läsa på inför hantverksprovet. Woho! Tror det blir bra. Eller inte. Men det löser sig.

Pirripirr i magen. Inte bra tror jag. Puss o gull hjärtat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar