måndag 21 maj 2007

Helgen vecka 20.


Fredagskvällen spenderades hemma hos Anna. Grilla lite. Laxfilé för min del. Och lite grönsaksspett och skivad zucchini. Gottit! Zucchinin uppskattades av de andra. Potatissallad slank ner också. Efter grillat kom Annas jobbarkompisar över och vi drack en massa bål och skrålade till Singstar. Vissa är ju bättre än andra, men det låter nog inte bra nånstans. Ett par timmar senare begav vi oss ner till öltältet. Vimlade lite och drack lite öl, sen gick jag och Johan till Starlight och skakade lite rumpa. Sweet. Det är konstigt hur saker händer. En blick och man vet aldrig vad som kan hända. Jag höll ju mitt löfte, även om jag fick reda på efteråt hur det låg till. Upphör aldrig att förvånas.

På lördagen gick jag på stan med Johan. Besökte bolaget och köpte en flarra vin, som inte alls var god. På kvällen blev det Baggetorp för Going-away-party för Anna o Lisa. Ganska livat. Jag drog in mot stan framåt halv elva. Träffade Fia och vi drog ett varv genom tältet. Träffade Hanna o gick hem o drack lite dooleys. Sedan blev det Statt. Mycket folk. Mycket dans. Sofias och mitt uppdrag var nog ganska bra att vi avstyrde. Annars kunde det nog ha slutat ganska nasty. Träffade på Pias polare från fjällen o var ju såklart tvungen att gå fram o prata med dom. Bla bla bla. Skoj. Världen är ju sååå stor.

Söndagen spenderade jag ett par timmar i sjukhusparken med mammaföreningen. De stökade runt och jag låg och solade. Skönt! Sedan träffade jag Bella o Jessi och åt pizza med dem. Det var gott! Drog hem till mormor en sväng efteråt, som jag lovat. Larssa har flyttat dit nu, så hon får lite sällskap. Efter nån timme gick jag hem o bytte om, sedan drog jag och David ut o åkte hoj. Mysigt värre. Men ganska kallt när man kommer hem igen. Åkte upp till hyttan efter pack och don. Tröttson. Jag var nog inte det mest sociala sällskapet. Sov nog nästintill hela vägen. Höll mig nog vaken till Läppe kanske.

Imorse vaknade jag av att Anette poppade musik som fan och gick runt och sjöng. Hallå? Märker hon inte att mina skor står i hallen? Skickade ett fint sms till henne. "Vad fint du sjunger. Jag är trött". Hon fattade ingenting. Tog väl typ 3 sms innan hon förstod att jag låg och försökte sova i rummet bredvid. Hmm, om tre veckor börjar jag jobba. Trodde jag skulle få mitt anställningskontrakt på posten idag, men postgången här uppe är ju inte den bästa direkt. Fixa och dona med PowerPoint-presentation idag. Buhä! Jag vill verkligen inte redovisa. Och vem fan vill höra om Ratatouille? Hmm, alla kanske? Det är nog intressant att veta vad alla andra lagat för nåt. Ciao!
Jag mår bra. Är bara inne i en liten svacka. Behöver nog kaffe och Pia.

3 kommentarer:

  1. Va gulligt av dig hur ska vi klara oss i sommar???? Du å Mr D.....jag å trädkramarna i hyttan *asg*

    SvaraRadera
  2. Gud vad söta ni är på kortet! :D Puss!

    SvaraRadera