tisdag 22 maj 2007

Hjärnsläpp is the word of today

Idag kom jag till skolan vid 9 i hopp om att få feedback på våra laborationer. Kan väl inte vara så farligt. Det var ju ändå inte en obligatorisk föreläsning. However. Kommer dit och Jesper kläcker ur sig att grupperna ska få feedback var för sig och sedan komma tillbaks en och en halv timme senare och presentera laborationerna för resten av klassen. Kändes ganska bra. Elise och jag fick gå fram först.. Hej vi har labbat på ägg. O så var det jag... sa nåt som jag inte kommer ihåg, för att sedan få hjärnsläpp mitt i en mening. Vände mig mot Elise för att få stöd och hon visste inte heller vad hon skulle säga. Blev pinsamt tyst i säkert en halv minut. Sen frågade Jesper nåt o sen fick Elise igång talet igen. Gah! Såg hålet där ner till demoköket. Ville bara sjunka ner genom den lilla springan. Fyfan! Aja, det blir säkert bättre på torsdag. Haha. Ganska komiskt så här i efterhand. Pinsammaste grejen någonsin dock. Fuck it! Puss o gull!
Emma från Yxtaholm ringde förut förresten. Frågade om vi kunde vara kvar en stund extra på lördag -ja visst! Plus att hon frågade om jag kunde jobba på fredag också, fast på slottet. Ja visst! Alltid bra med pengar och erfarenhet har väl ingen dött av. Jag behöver öva lite på sociala grejer också tror jag. Hihi. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar