lördag 12 maj 2007

Ineffektiv.

Fredagen... Sov alldeles för länge. Åt frukost med Veronika i kylan på balkongen. Sprang ett varv på stan och spanade efter fisk. Fanns några fula på violen, men ingen av de arter jag sökte efter. Gick bort till mormor å skulle få skjuts till kvantum. Hon var bitter, så jag tog och gick ner till Malin i Gersnäs istället. Bra att promenera lite! Lånade bilen, införskaffade en gammal makrill och lite annat smått och gott på kvantum. Hem till Malin. Mise en placade för maten. Väntade. Fileade makrillen. Gick inte så jävla bra, för det var nog inte sveriges färskaste sak. Grr. Skillnad på fisk och fisk kan man ju lugnt säga. Fyfan. Tacka vet jag den kvalitet råvarorna håller i skolan. Jag kommer nog inte palla att laga mat hemma mer. Resultatet blev väl sådär. Perfektionist javisst. Framåt kvällen ville Lelle bjuda på öl, så jag pallrade mig ner till Parken och fick en öl. Sen drog vi hem till honom, efter en sväng på stan. Tog en fruktansvärd kall åktur på hoj innan öldrickandet fortsatte. Tog ett par timmar innan knäna hade tinat upp sen. Men det var härligt ändå! Drack ett par öl hos Hammarlund, sen begav sig jag och grabbarna grus ner till rednecks. Tog en drink och sen iväg till Starlight. Till en början var det tokdött, men det gav med sig framåt natten. Inget plugg denna dag som sagt.....
Idag lördag då? Sov alldeles för länge idag också. Linserna i, inte bra! Duscha sig lite och sen frågade far min om jag kunde följa med honom o shoppa lite kläder. Sagt och gjort. Dressman, 658 kr fattigare och 2 pikétröjor och en skjorta rikare. Dessutom fick jag mina jeans jag trånat efter, så nu är jag så glad så! Vet inte vad det tagit åt honom, men det lutar åt att jag får ta V70:n upp till Hyttan på måndag morgon alternativt söndag kväll, och sen åker jag ju tillbaks hit på torsdag eller något. Födelsedagskalas för Karin och Lotta på onsdag efter hantverksprovet. Blir det att fira eller dränka sina sorger? Jag tror på det senare. 3 timmar till att stycka, bena ur, filea, byxa, binda upp, tournera och/eller skala kyckling, sparris, kronärtskocka, lammstek, bergtunga, makrill eller göra nån emulsion eller dylikt. Gah!!!! Jag kommer dö av nervositet. Buhä! Men man kan ju inte annat än försöka göra sitt bästa. Var en sväng till farmor också förut med pappa. Mamma ringde och kollade om jag kan hämta henne i Julita ikväll. Ja visst! Snäll som man är. Weeeihoo! Det är nog dags att ta tag i livet nu. Puss o gull! (Undras om någon orkar läsa allt)

1 kommentar:

  1. Klart att man orkar läsa ded skriver....;)

    SvaraRadera