torsdag 24 maj 2007

Jag är så bra!

Jag tog mod till mig och åkte till skolan. Innan jag åkte så övade jag på min redovisning en sista gång inför Christine. Sprang runt där och var lite halvnervös. Eller egentligen inte. Jesper skrev upp namnen på oss i den ordning vi skulle redovisa, och först stod JAG. Surprise! Så då var det bara att gå fram och ställa sig där. Jag hade stödord, jag hade manus och jag hade min powerpoint. Jag lade mina papper framme på bordet och satte igång powerpointen. Och sen pratade jag utantill genom hela redovisningen. Sen fick jag några frågor om min ratatouille som jag kunde svara på. Bra där! Efteråt fick jag många bra kommentaren om min redovisning från klasskompisarna. Bra där också. Det känns sååååå bra att det är över och att jag gjorde den så pass bra som jag gjorde. Efter att ha lyssnat på alla mina klasskompisars redovisningar var det dags för lunch. Fick makaroner och ketchup hemma hos Pia. Gottit värre! Sedan hade vi möte med mötesgruppen. Sen var jag en sväng till Pia igen och sen iväg och pratade med Jesper och fick feedback på mitt hantverksprov. Fick ganska bra omdöme. Det är nog svårt att få maxpoäng verkar det som. Jag ska öva på att hålla in fingrarna. Bigtime! Gäsp. Ikväll har jag och Christine varit på box med Jocke. Det var ganska skoj. Jag är så dålig på uppercut, men det kanske ger med sig nån gång. Jag kommer ha träningsvärk imorgon. Aw. Nu borde jag packa, skriva klart delmoment III på hantverksprovet, men framför allt ÄTA. Imorgon ska jag jobba med Benny på slottet. Det kan bli intressant. Måste ringa och kolla hur dags jag ska vara där. Puss hej från mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar