söndag 27 maj 2007

Jobba som fan.

En helg fullspäckad av nya erfarenheter. Fredag på Yxtaholms slott. Skulle sluta 23, kom väl därifrån vid 00:30. Lördag på Tärnö. Började 13:45 och åkte därifrån 04:10. Ett tag var jag riktigt trött, men när solen började gå upp piggnade jag till igen. Skönt. Det var ganska skoj, även om det var mycket väntan mellan rätterna. I början kändes det lite nervöst att springa mellan borden. Vid slutet av kvällen kändes det hur naturligt som helst. Idag är jag trött och måste verkligen fixa mina recept och näringsberäkningar till hantverksprovsreflektion. Men det hinns med. Garanterat. En vecka kvar i skolan. Skönt. Sedan ska jag läsa den där boken och skriva ihop ett PM. Fullt ös. Jobba den 8:e också. Plugga var det. Puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar