måndag 28 maj 2007

Måndag igen...

Idag är ingen bra dag. Försov mig och vaknade kvart över tio. Skulle vara i skolan kl 11. Men jag hann. Genomgång av våra arbetsuppgifter under veckan. Therese fick ansvar för att 30 mingelbord monteras ihop, bilder sätts upp på väggarna och att pulpeterna är snygga och utplacerade på fredag. Dessutom skall hon bära fana till, i och från kyrkan. Hur det ska gå till vet hon inte, och lär ju inte få veta heller. Jävla oorganiserade skola. Har noll lust till det där med fanbärandet. Tillbaks till KTH kanske? Fick feedback på mitt PM och min redovisning av PMet idag. Jesper frågar om jag har lätt för att skriva och jag svarar ja visst! Dock borde jag vara mer självsäker när jag redovisar, för jag kan verkligen och jag är ju påläst. Känns bra att höra. Ibland undrar jag varför jag inte tar tag i mitt liv, går tillbaks till KTH och pluggar det som min hjärna är tillverkad för. Jag känner verkligen ibland att jag behöver använda hjärnan. Jag börjar bli glömsk och förvirrad och lätta saker som huvudräkning går knappt längre. Sånt vill jag ju kunna. Jag kan ju. Eller kunde i alla fall. Fan. Använda sitt huvud vore nog bra. Räkna matte på fritiden kanske? Äh. Jag vet inte längre vad jag vill. Blir bara så jävla irriterad på en del människor. Suck. Suck. Suck!!!
Tur att Pia finns. :)

1 kommentar:

  1. Tack gumman jag är glad att jag har dig åxå......man ska ju finnas tillför sin äkta hälft ;)

    SvaraRadera