onsdag 23 maj 2007

Ratatouille.

Imorgon är det dags för seminarium. Redovisa mitt PM. Allvarligt talat så känns det inte så hemskt som redovisningar i min värld normalt brukar kännas. Är det bra eller dåligt? Häromdagen kändes det inte heller så jävla farligt, men sen fick jag hjärnsläpp i alla fall. Aja, det märks vad som händer imorgon. Jag ska nog gå dit i alla fall. Idag har jag inte gjort mycket vettigt alls. Städade undan en massa imorse - välbehövligt. Sedan lagade jag till linssoppa och Pia, Emelie och Hanna var här och käkade. Gottit! Efter det gick jag bort till skolan och mötte Elise. Gick upp och pratade med Jesper och sa att jag ville redovisa först imorgon, annars kommer jag få psykbryt och gå hem, om jag inte fått psykbryt innan dess. Det märks, men just nu känns det lugnt. Sedan hade vi möte med de som är ansvariga för avslutningsmåltiden nästa vecka. Jag ska ju bära fana för kulinarerna och sommelierna som tar examen, så jag kommer snällt att få servera sedan. Inte mig emot. Svarta kläder och rött läppstift. Passar mig ju perfekt. Eh, eller nåt. Nu är det nog dags för sängen. Om nio timmar är det jag som står där framme och försöker få ur mig mina ord om ratatouille. Det blir bra! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar