tisdag 29 maj 2007

Trött?

Dagen började bra. Satt på msn till typ halv tre, fortsatte med sms och somnade väl runt halv fyra. Hade ställt klockan på 7 för att inte komma sent och för att hinna provskruva något bord. Yeah. Det gick ju bra. Stängde av alarmet och sov till 8. Skönt. Men kanske inte så bra. Pallrade mig iväg till skolan och mötte upp de andra. Det kom även en massa folk som jag inte räknat med för att hjälpa till att skruva bord. Det kändes som ett evighetsarbete utan skruvdragare, men sen raggade vi upp fyra stycken till slut, så det gick ganska bra ett tag. Jag var mest glad över att folk är så hjälpsamma! Monteringen av 30 bord + lite till tog 2,5 timmar. Sen drog jag hem, för att jag trodde jag bokat tvättstugan, vilket jag såklart inte hade gjort. Så tvätta blir det imorgon istället. Jag var en sväng till Anna och kollade in vad vi behöver och hur vi ska organisera oss när vi ska bo ihop. Bara fyra dagar kvar till flytt nu. Och fem dagar kvar till söndag. Gah! Ska på möte med servisen om ca en timme. Gäsp. Idag är jag glad. Det är bra! Puss till Pia!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar