fredag 15 juni 2007

Är det så här det ska vara?

Spela det där spelet. Leka den där leken. Inte låtsas om medvetenheten om varandras existens. Jag låg och drog mig till tio idag. Somnade innan tolv inatt. Det är ganska skönt att sova länge. Det kändes konstigt att komma till lägenheten igår. Doften av honom som fanns kvar på min kudde - den är borta nu. Idag har jag monterat ihop stereon. Jag har börjat klura på hur jag ska möblera. Lakrits och hallon blev det idag. Med Pia och Miriam. En sväng till virrpannorna på Sbo. Besökte biblioteket en sväng sedan. Läste lite tidskrifter. Jag borde läsa mer. Mycket mer. Vem är du? Vad gör du här? Varför gör du så här? Vem är jag för dig?

1 kommentar:

  1. vem jag är? Puckot du umgås med *asg*
    Varför jag är här för att du skick en länk......
    Du tvingar mig ;)
    Du är.....mmmm de kan man fårga sig kanske ett puicko som umgås med mig hihi

    SvaraRadera