fredag 29 juni 2007

Bitterhet.

Var och hämtade passet nyss. Det var inte så fult som jag trodde det skulle vara. Nöjd! Träffade P på drottninggatan och åkte ett varv med honom i lastbilen. Trevligt som fan! Mindre trevligt är bittra människor. Svårt att bara ta ett förlåt och sen sluta vara bitter. Långsinthet är fanimej bland det värsta jag vet. Attityden J hade från början när jag ringde och bad honom följa med till polisen var ju inte den bästa, så han skulle väl varit glad att han blev av med mig en stund. Suck. Å så ringde farsan och påstod att vi ska äta köttfärssås idag. Ett: Jag äter inte köttfärs. Två: Jag ska åka och jobba. Till saken hör att han tycker att jag ska laga så att han kan bjuda grannen på mat. Dessutom står det disk här från igår, som han räknar med att jag ska diska. Och jag kan inte laga mat när det inte är rent i köket. Så det blir jag som får diska, jag som får laga mat och jag som får åka hungrig till jobbet och vara stressad som vanligt. Fan. Ge mig en kram. Nu!
och förresten. Anna skulle ringa mig när hon gick ner på stan. Gjorde hon det? "Hon hann väl inte" som J sa. Men hon hann ringa till honom? Jaja. Prioriteringar. Det var i alla fall kul att träffa P, för det var sjukt länge sen. Hör av er till mig om ni vill nåt, för jag slutar nu.
Köttfärssåsen blev god. Disken fixar farsan. Men en kram behöver jag fortfarande. :(

4 kommentarer:

  1. Det är ju bara samma sak hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Det kommer ju inte som nån överaskning.

    SvaraRadera
  3. Här kommer en knippe kramar från din älskade mamma...och en massa pussar också för den delen. Jag älskar dig! Puss & Kram

    SvaraRadera