måndag 4 juni 2007

Jobba sig lite.

Dagen började inte så bra idag. Tänkte gå upp tidigt, så jag skulle hinna bort till klubben vid 8, men istället snoozade jag och gick inte upp förrän framåt åtta tror jag. Skulle hinna stryka kläder och äta frukost o snygga till mig, så jag hann åka till jobbet innan nio. Alltför skrynkliga byxor och dålig planering ledde till att jag inte kom iväg från stan förrän tio över nio - icke bra! Körde inte alltför lagligt till Flen, och kom fram till jobbet ca 3 min för sent. Gick sedan och funderade hela dagen på om jag låste bilen eller inte. Idag blev det dukning, elvakaffe, servera och duka av, p-mat, organisera, dammsuga och duka. Vi fick inkokt lax idag. Det var gott! Jag ångrar att jag inte tog en större bit. Jag råkade välta ner en herres bestick i hans knä, när jag skulle duka av. Tur han hade servetten där. Hihi. Annars så gick jag mest runt och log i matsalen, för det ska man ju göra... Ganska okej dag för övrigt. Daniel sa att jag nog kan få extra i köket i sommar också - KUL! Nu ska här duschas och packas och sen åkte till Linköping. WOHOOO!!! Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar