lördag 23 juni 2007

Kondomen.

Jävligt snygga grejer man har sitter utanpå fiberplåster och vanligt plåster. Ser ut som en kondom. En liten kondom. Jag skar mig idag. Skulle skära upp bröd och slant på brödet med kniven och åstadkom ett fint jack i pekfingret. Detta ledde till mer förvirring än vanligt i matsalen. En del människor förstår jag mig inte på. Bittra tanter som bara ska gnälla. Fast hur normalt liv kan man ha om man väljer att spendera midsommar på ett slott med en väninna? Tror de att de ska få hugg där kanske? En lärare från skolan var där och käkade idag. Trevligt! Killarna tyckte jag skulle vara kvar och dricka öl med dem ikväll, men jag tänkte spara mig till hotellet imorgon. Dessvärre är ju hotellet inte ens öppet imorgon, så det blir förhoppningsvis grilla, öl och vin med Anna och de som vill. Dags att krama kudden. Klockan börjar bli morgon. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar