söndag 24 juni 2007

Ledig.

Tja, igår tog jag en promenix i regnet med Johan bort till Malin. Freddan låg bakfull i sängen. Barnen busades med. Therese drack grogg. Sedan bar det hem till balkongen, dit även Anna kom. Delades på en flarra vin och sedan köptes det pizza och vi åkte ut till Johan i Forssjö. Åt och drack lite öl innan vi begav oss in till stan igen. Hem till Anna o lata oss på balkongen. Blev en lååång kväll med mycket öl, snaps och uppeldade popcorn. Idag har jag varit med Lelle, Jocke och Magnus i Eskilstuna. Många gula bilar blev det. Resten av dagen lär bli sjukt lugn. Dejta Anna en sväng sen kanske. Pratade med Pia förut. Jag är lite bitter över att jag har fått jobb här uppe, annars hade jag varit där nere och jobbat. Det hade ju varit riktigt roligt! Puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar