onsdag 20 juni 2007

Men icke, här ska det bli gråt och gräl och höga skrik!

Kom och känn hur sommaren börjar om!

Inte helt oväntat ringde Daniel imorse och frågade om jag kunde jobba imorgon. Tackade vänligt nej. Blev av med söndagens pass - skönt! Å så bytte jag lördagens sextimmarspass mot ett elvatimmars på fredag. Men å andra sidan får jag jobba med Benny då, så det blir roligt! Nästa vecka är jag ledig på onsdagen. Dagtid måndag, tisdag och torsdag. 14-23 på fredag, 10-23 på lördag och 15-23 på söndag. Och alla tider är i köket. Känns lite roligare att vara i köket. Nej, jag jobbar inte så mycket. Nu ska jag plöja igenom några sidor i The Perfectionist. Jag tror jag ska koppla den till mig själv och mina tankar och krav på mig själv och på livet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar