fredag 22 juni 2007

Midsommar.

Förra året var jag och Mysan i Turkiet. Året innan var hela familjen + vänner ute i sommarstugan och åt en massa god mat och drack nubbe och öl. I år är det jag som jobbar. Hela kvällen. Imorgon och på söndag är jag ledig. Det ska bli skönt. Tänkte egentligen att jag skulle dricka vin med Anna ikväll, men det verkade så oklart alltihop, så då kunde jag lika gärna jobba. Igår var jag i Örebro med mamma, Malin och kidsen. Jag förstår inte hur hon orkar. Ett barn är nog nog. Om ens det. Eller ha typ 15 år mellan dem. Nu ska jag bege mig till jobbet. Glad midsommar! Nä, jag är inte bitter. Och jag kommer bryta lårbenshalsen när jag börjar närma mig hög ålder. Kvinnor är skapta på det sättet. Så drick mjölk innan du blir 30.

1 kommentar:

  1. Turkiet va fan så mkt bättre än Sverige, det vill jag lova. Suck o stön. Vi är födda i fel land! Glad Midsommar i efterskott?! Puss

    SvaraRadera