onsdag 27 juni 2007

Mörkrädd.

Det är skönt att vara ledig idag, även om jag inte fått någonting gjort av det jag skulle göra. Jag har i alla fall satt igång tvättmaskinen igen och den verkar fungera. Bra där! Igår fick jag baka på jobbet hela dagen. Morots- och fänkålskaka, bullar, kolakakor, chokladsnittar och dinkelkakor med russin. Imorgon skall jag och V jobba lunch. Det blir intressant med tanke på hur förvirrad han var igår på jobbet. Det är hyffsat lätt att hitta i Linköping på dagtid, och helst när solen skiner, men lite sådär halvsent på kvällen/natten och när det spöregnar är det fan svårt att irra sig fram. Men det gick ju bra ändå. Träffade Anna och Tilde i Norrköping idag när jag åkte hemåt. No comments. Nu ska här hängas tvätt. O sen diska, dammsuga och torka golv. Hurra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar