tisdag 12 juni 2007

Oh la la!

Det gick bra att jobba måndagskvällen. Jag och Sofie fick ha hand om en buffé i Smedjan. Körde en massa grejer från slottet ner dit. Jag fick beröm för att jag hällde i mer vin i glasen än vad Sofie gjorde. Men vad vet jag om hur mycket vin som skall hällas i. De blev glada och nöjda i alla fall. Och det är ju huvudsaken. Imorgon blir det 4 timmar servis. Lunch för 100 personer eller nåt. Och sedan in i köket och jobba med Daniel. Det blir roligt! Om två veckor öppnar sommarkaféet på Slottet. Det blir nog skoj. Säkert stressigt. Jag ska nog skriva upp mig på fler tider. Det känns ganska bra nu, men jag behöver verkligen öva mig på tallriksbärandet, men det kan jag göra imorgon på lunchen. Strök alla veckans kläder innan jag drog till jobbet, så jag kan ju ta sovmorgon och sova ända till 8 eller nåt. Ska bli roligt att komma in lite i köket. Länge sen nu ju. Fan. Jag saknar Pia. Snart är det torsdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar