torsdag 21 juni 2007

Shopping, inköpslista, inlines, tv.

Är det rätt, är det lätt. Är det lätt, är det rätt.

Drog till Intersport med D förut. Haha. Hon i kassan var nog ungefär lika road som jag. Att man kan ha så roligt av att shoppa. Efter ett varv med moppe-spaning drog vi hem till D och fixade en inköpslista och svar på de 22 frågorna. Och drack mindre gott kaffe också. Sedan drog vi bort till syster och hämtade inlines. Körde en tur och blev lagom slut. Skoj! Hem och degade framför TVn till What about Brian. Sedan hämtade jag bilen och hälsade på K på jobbet nån timme. Snackade lite skit med DK också, innan det var dags att bege sig hemåt igen. Och här sitter jag nu. Mitt i natten. Och äter yoghurt. Ringde Bosse förut för att boka klipptid inom en snar framtid. 9:e juli hade hon tid. Bra där. Imorgon är det jag som pallrar mig ner till polisstationen och fixar mig ett pass. Sedan ska jag, mamma, syster och kids åka till Örebro. Det blir bra. Nu borde jag nog ta och sova. Puss hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar