fredag 15 juni 2007

Sleepy

Det blev en tupplur förut när jag kom hem från Pia. Sov nästan två timmar. Innan det möblerade jag om iofs. Vet inte om jag är nöjd, men det är bättre än innan. Inte en massa sladdar som går över hela rummet. Strök lite kläder förut inför morgondagen. Sen kom Pia förbi. Vi glodde på Psych. Hon fyllde i min Mina vänner-bok. Nu har jag bara 3 sidor kvar sen måste det köpas en ny. Det är ju lite halvtrist att jag inte hinner träffa några vänner. Yxtaholm ringde förut också. Nu blir det till att bosätta sig där ute ett par dagar nästa vecka. Jag kommer att jobba ihjäl mig. Är det värt det? Träffade på min kära vän i Nora igår btw. Hur stor är sannolikheten för det? Glad blev jag i alla fall. Bästa killen. Nu ska jag och Pia snart lämna nördsalen. Jag vill ha godis.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar