onsdag 6 juni 2007

Tänker jag för mycket?

Så har svenska nationaldagen snart passerat förbi nästintill obemärkt. Jag drömde mardrömmar inatt om någonting som jag inte kommer ihåg nu. Jag vaknade i alla fall i morse bredvid en helt underbar varelse. Var han är nu vet jag inte. Borta med vinden? Någon timmes tystnad i en röd audi. Sedan blev det bara tack och hej, jag undrar om vi någonsin kommer att ses igen. Jag gick upp till pappas lägenhet och började tänka. Jag satte mig i solen på balkongen och tänkte. Gick in och tänkte. Gick ut och lade mig i solen och tänkte. Jag fixade mat åt mig och pappa och tänkte på vad som egentligen skulle ha ätits idag. Jag gick ner till Stadsparken och tänkte. Tittade på mina fötter och tänkte. Tittade på mig själv i spegeln, log med hela ansiktet och tänkte. Att en människa kan ha en så stark inverkan på mig. Jag tänker nog för mycket. På honom.

1 kommentar:

  1. Du tänker alldeles för mycket å de kan man bli knäpp utav så passa dig! Han är en idiot som inte inser vilken toppen tjej du är

    SvaraRadera