torsdag 28 juni 2007

Yey!

Åhå! Idag mår jag bra och idag är jag glad. Det har gått jättebra på jobbet. Började vid 8 imorse... "Var fan är Victor?!!". Han ramlade in fem över åtta. Hihi. Therese, du kör kallkök idag, så kör jag varmkök. Javisst. Kall gazpacho, krutong, vitlökscreme, tvärnöskinka.... o så lite sallad och solrosskott och pinjenötter. o så lite olja och reduktion. Tokbra det där. Fixade en massa muffins, skar ner lax till ceviche, fixade med lite blåmusslor, fixade med lite grönsaker som hade kommit igår.... Och ingenting, skulle jag vilja påstå, gick dåligt idag. Nöjd med mig själv och min insats. Framför allt stolt över mig själv. Duktiga jag. Jag gick iofs in med inställningen idag att jag fanimej skulle klara av att få fram förrätterna själv och göra det bra. Och det gjorde jag ju också. Bra! Daniel ville att jag skulle gå in o jobba mer i köket nästa vecka, och jag bytte smidigt bort min ena serveringstid. Tyvärr tyckte inte chefen i servisen att jag kunde lämna bort tiderna, så nu är det jag som serverar i alla fall nästa vecka. Kanske kan köra kök också, om jag orkar. Nu är det roligt! Puss!

1 kommentar:

  1. Det är sååå skönt när det vänder och börjar gå bra efter en dålig tid. Hoppas det håller i sig! :)

    SvaraRadera