torsdag 26 juli 2007

ändrade planer.

Oj oj. Imorse sov jag länge. Vaknade inte förrän efter elva. Strax innan halv tolv ringde Christoffer och frågade om jag kunde jobba café imorrn istället för kväll - ja tack! och ledigt lördag och söndag och sen jobb på måndag. Skönt som fan att vara ledig i helgen. Åkte in till stan efter tolv, tvättade jobbkläderna och tänkte dra o träna. Väntade in Helena och vi åkte ut till stugan igen. Körde lite med röjgrejen runt buskarna och tog en kaffe på balkongen. Riktigt skönt där i solen och med sjöutsikten. Nice nice! Hem och vände och sen drog jag till gymet. Trodde Helena skulle med, men så blev det inte. Tråkigt, men bra av mig att jag tränade ändå. Ska andra människor få styra ens liv? Grilla ikväll. Jag skulle också vilja dricka öl. Men det får bli på lördag. Eller imorgon. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar