söndag 22 juli 2007

DJ:n Tomas.

Intressant catering igår. Det är ganska frustrerande för de som inte har något tålamod och som inte kan slappa, när det går 2 timmar mellan förrätt och varmrätt. Jag däremot stod uppe i köket i 1,5 timmar och rörde i såsen. Värmde lite pajer åt barnflickorna o DJ:n. Haha. Fan vad Monica skrattade när han kom ner till vårt fina lilla tält sen. Jag hade sagt "äh, det kom nån dj och frågade vart hans mat var, men jag visste inte så jag chansade på att det var pajerna som stod i ugnen." och när han kom ner sa monica: "VA? Är det DÄR Tomas?! Det lät som det var någon gubbe, och du bara stod där och rörde i såsen och dissa honom!". Haha. Nu ska jag slänga i mig resten av mina flingor och sen åka och steka bacon. 20 kg eller nåt. För att inte tala om hur mycket pannkakor det ska göras. Och äggröra. och prinskorv. Det blir skoj. Sol inne, sol ute, sol i hjärta, sol i sinne. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar