tisdag 17 juli 2007

Helgen utan bloggen.

jag har ju helt glömt bort att skriva om helgen som var. i fredags. fredagen den trettonde. jobbade i kafét på jobbet. jag och daniel körde. eller tja, jag körde själv och han satt vid datorn och donade med menyer eller nåt. dagen gick ganska fort och framåt fem gick jag hem. efter en dusch och lite påsminkande så fick jag skjuts av bella och emma bort till laggarhult och jockes föräldrars hus där lelle, jocke och magnus väntade. de hade startat grillen och pommes låg i ugnen. kött, pommes och bea-sås blev det till middag denna grillafton. och lelle bjöd mig på öl. det blev ganska många heineken innan vi tog en dyr jävla taxi ner på stan. de har uppenbarligen slutat med fast pris inom stan. är det värt över 100 kr för att åka ner på stan från laggarhult? tveksamt va. det blev en tur till starlight, där jag träffade katten och hanna, som jag dansade med. även larssa och johan och fjärten var ute. fick reda på att johan jobbar som lärare i matte och träslöjd i norrköping. jag småskrattade lite åt det. dumma jag. jag ska ju inte skratta åt folk - de kan bli sura. bakfull och dan möljade jag mig upp på lördagsmorgonen. hade tänkt att städa hela dagen för att pappa skulle komma hem från montenegro på kvällen. vid ett messade björn och frågade om jag ville med och sola, och soldyrkare som jag är så var jag inte sen att tacka ja. och en tur på hoj tackar jag ju inte blankt nej till heller. oh, det var härligt. gick fort där ett tag. i löv it! pratade med fia lite på dagen och vi bestämde att vi skulle gå ut på lördagskvällen också. lagom misspepp var jag när jag drog bort till henne och lasstorp för att dricka lite vin. vi drog vidare på en fest på stensättersgatan hos danne och sofia(?). det var trevligt som fan, även om vi inte kände någon mer där än mathias. på statt sprang jag på patrik och min kära kusin. dålig stil av honom att inte höra av sig när han var i stan. träffade även på micke och david, inte helt oväntat dock. dansade en massa och på söndagen fick jag frågan om min kompis var bi, eftersom det såg ut som hon ville ha mig på dansgolvet. ah, jag vet inte. idioten var ute också. suck. den karln har ju feta attitydsproblem. han är fan mer långsint än min farmor för övrigt! kvällen slutade med att jag stod och ältade. som vanligt. men vad gör man inte. det är ganska komiskt att folk kan få för sig så mycket. och hur livlig fantasi vissa människor tycks ha. however. nu blir det mat här! och öl!

1 kommentar:

  1. Det är SJUKT irriterande att läsa utan radbyten. Så sluta snälla.. :) Å förresten har jag läst Allt nu.. Jag vill läsa mer! :D Puss

    SvaraRadera