tisdag 17 juli 2007

Hulta

Så, nu har några fler timmar av den första lediga dagen den här veckan passerat. Det blev blodpudding med rårörda lingon till lunch. Oh, vad gott! Innan det blev det en kopp kaffe på balkongen med pappa. Efter lunch så åkte vi och kollade på Patrik och Mitas nyinköpta hus ute i Hulta. Riktigt fint hus! Jag vill också ha. Ohyggligt stort också. Och med egen brygga. Ge mig! Jag gillade nog övervåningen bäst, där man kunde sitta och se ut över sjön. Mysigt som fan! Jag förstår att Mita är nöjd. Det hade jag också varit. Efter en stund där ute så åkte vi till Vingåker och gick ett varv på de båda outletterna. Fabriksbutiken, eller vad fan den hette, vet jag inte om det var så mycket att ha eller om jag bara var ofokuserad. Inne på Factory Outlet var det mycket folk, så där orkade vi inte kolla så mycket. Åkte upp till systemet sen och farsan shoppade lite. Sen åkte vi och kollade vart den där folkparken ligger. Herrejävlar. Det är ju tur man inte ska ta tåget och sen gå dit, för det är jääävligt långt. Jag är hungrig. Farsan och Sven-E ska grilla kött och äta potatissallad. Det är inte så nyttigt, men gott. Och jag behöver ju inte ta så mycket. Köttet skippar jag nog, för det är inte gott. Äh. Blev ingen kaffe med Robban idag. Mormor ringde förut förresten och sa åt mig att jag minsann fick köra bilen sen, för Henke har ju inte kört bil på flera år, så det skulle han ju aldrig klara av och bla bla bla. Jag tror jag ska ta en öl så jag slipper köra bil. Jag lovar att Henke klarar av det minst lika bra som mormor. Det blir nog ingen åska ikväll och har vi en jävla tur så slipper vi regnet också. Det vore ju inte helt fel. Just fan, Henke hade glömt bort att hämta ut biljetterna till ikväll. Duktigt. Men det märks väl om vi inte kommer in. Då får vi klippa sönder staketet, som farsan sa att raggarna gjorde när det var grejer i folkets park när han var ung. Haha.

2 kommentarer:

  1. Det är tur att du iallafall använder punkt o stor bokstav när du skriver. Kramen

    SvaraRadera
  2. jag ska sluta med det.. :)

    SvaraRadera