måndag 16 juli 2007

Initiativ?

Ska man sitta som en jävla säck potatis och vänta på att någon annan ska ta tag i ens liv? Hey, jag vill ha dig! Nähä, du ville inte ha mig. Okej, men jag försökte i alla fall. Jag mår vara ledsen och nere ganska ofta, men vad fan, det blir ju inte bättre av att man inte blir uppiggad av någon och får lite förslag på aktiviteter för att få upp humöret. Jag lär ju inte må bättre av att sitta här och beklaga mig. Och nej, jag orkar inte ringa till någon och be dom ta ut med mig och göra något. Jag säger att jag mår dåligt, då ska ni fatta att ni ska säga att vi ska hitta på något. "Gå ut och gå" Ser det ut som jag vill gå ut och gå ENSAM och dessutom när det mörkt?! Knappast va! Och vid det här laget borde väl ALLA i min omgivning veta att jag inte vistas utomhus och knappt inomhus när det är mörkt! Suck! Och om jag träffar någon, så vill jag bli följd hem till dörren när det mörkt ute. Det var EN jävla karl som fattade det för ett tag sen, iofs så lät han mig inte gå själv. Det är bra! Rätta takter där. Pluspoäng till honom! Och nej, jag är inte besatt av viktväktarna. Och ja, jag har gått ner 15 kg. Jag är inte jättebra för det. Jag har mina svackor. Jag räknar inte points. Jag får äta allt och jag äter alltid för mycket. Annars hade jag väl aldrig blivit tjock?! Och idag fick jag återigen ett "det är missbrukande av förtroende" från min far. Hey! Där har vi anledningen till mina krav på mig själv. Jag får inte göra någon besviken. Allra minst alla jag känner. Hur lätt är det att leva upp till allt? Inte alls. Och ja, jag skällde på Pia igår, och jag har inte vågat ringa tillbaks till henne. I normala fall så hade jag ringt upp igen efter max en minut och bett om förlåtelse. Nu har det gått för lång tid. Nu vågar jag inte. Jag förtjänar nog inte att umgås med henne ändå. Så ska jag väl inte tänka? Eller det kanske jag ska? Nä, jag är inte psykopat. Jag är bara Therese. Hur fan kunde jag vara så jävla dum i huvet att jag lät den där jävla idioten hålla på som han gjorde?! Jag ångrar sällan saker jag gjort, men den där grejen ångrar jag så jävla djupt. Jag skulle kunna göra VAD SOM HELST för att dra tillbaks tiden eller för en chans till. VAD SOM HELST! Lelle frågade varför? Pia sa "Du är ju och har ju varit kär i honom hela tiden". Ja, men vad fan ska jag göra!!!!????? Fuck it. Han är värd att dö för.....O förresten. Jag vill hem till Hyttan. Jag tycker inte om att inte ha min egen lägenhet och mina egna saker. Det är vid ett sånt här läge Pia skulle ha sagt att jag inte kan springa från problemen hela tiden. Men varför inte? Alla andra gör ju det (jag hatar det där "alla andra..."). Jag tycker det är dåligt att vissa personer inte kan träffas i nyktert tillstånd och prata igenom varför det blev som det blev. Nä just det. Det var ju redan slutdiskuterat och jag är bara patetisk. Ja visst. Tänkte skriva att man borde ju kunna träffas som vänner i alla fall, men jag antar att vi båda redan har vänner så det räcker och blir över. Och vad skulle vi ha att prata om? Det är ganska konstigt hur mycket man kan leka med sina egna tankar och funderingar. Jag försöker förstå hur andra människor tänker, fast jag inte är en sån person som analyserar. Kanske är jag det i alla fall? Och förresten. Det är nog svårt att ändra någon annans tankar genom att försöka tänka annorlunda om vad de tänker. Eh, ja just det. Positiva tankar är bra. Jag har i alla fall inte varit med om någon mer som frågar "Vill du ligga med mig?" när det är som mysigast och man ligger sked. Initiativ är bra!
Erkänn att det är störande att läsa utan radbyten...!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar