måndag 23 juli 2007

Jag vann!

Måndag morgon. IDAG var det dags att besegra den delen av hjärnan som ville snooza och låta mig somna om. Uppstigning 07:15. Få i sig lite frukost och konstatera att det regnar ute. Jaha, då får jag väl bege mig till gymet och springa på bandet. 20 min på bandet blev det och sedan styrketräning. Jag gillar lugnet på gymet. Även om det spelas, vad som ska föreställa, upptriggande musik så känner jag mig lugn. Drog iväg dit strax innan åtta och var väl där i lite mer än en timme. Positiviteten sprudlar och jag hoppas att den håller i sig. Nu ska här diskas och sen laga mat tills farsan kommer hem på lunch vid 12. Hinna träffa Robban idag också kanske, så jag kan få Loke-skivan han bränt åt mig. Mitt exemplar råkade jag visst ha sönder när jag tvångsstängde facket i bilen där den låg. Yey! Puss!
Grattis till Mysan som fyller år idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar