fredag 20 juli 2007

Kan själv!

Fredag kväll igen. Jag har haft en bra dag på jobbet. Snoozade till 06:40 imorse. Begav mig till jobbet strax efter sju. Solen i ögonen gjorde ont. Måste komma ihåg att leta upp solglasögonen tills imorgon. Kom fram till jobbet och bytte om. Drog sönder en strumpa och tänkte att nu kommer den här dagen gå åt helvete. Plockade ut lite bullar och muffins ur frysen, tog fram bröddegarna ur kylen, gjorde glasyr till morotskakor, grillade en massa kycklingfiléer, klippte gräslök och gjorde skagenröra, gräddade foccaciabrödet, bakade av bullar och muffins, dekorerade morotskakor, bakade tårta, tog fram mer tårtbottnar ur frysen, blacherade sockerärtor, kokade tortellini med ricotta och spenat, preppade lite smågrönt, lade upp pannacottor, muffins, tårta, bullar och morotskakor på fat, aj just. jag gjorde en bulldeg också runt 11 eller nåt. Den fortsatte jag med vid 15:30, för då fick jag lite tid över. bakade någon tårta till efter att tårtbottnen hade tinat, styckade mer lax... Och det blev rekordförsäljning i kaféet idag. ca 7700 kr. Det kändes. Fyfan vad mycket det var att göra idag. Just. Hann fixa lite pannkakor också. Men det är roligt. Bakade bullar innan jag gick hem. Provgräddade dem och bjöd killarna. De tyckte de var goda, så jag antar att de blev godkända. Jag kan, jag kan. Kan själv! Imorgon blir det catering på nåt bröllop och på söndag ska jag köra brunch ensam med servistjejerna. Det blir skoj! Åh, det skulle vara gott med en öl. Fått inbjudan på födelsedagsfest den 25 augusti. Åh vad jag vill gå. Men men, jag har ju andra saker för mig den 26:e då jag inte kan vara bakfull. Suck! Nu duscha sig lite och sen försöka hitta på nåt! PUSS HEJ!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar