lördag 28 juli 2007

Kaos. Trötthet.

Vilken jävla dag det var igår på jobbet. Först var det toklugnt på kaféet. Jag stod och bakade lite muffins. Sen var jag ute i frysen och donade lite. Då ropar Victor att jag har fått lite beställningar. Kommer ut i köket och då ligger det bongar där med säkert 30 mackor, olika sorter och någon som skrivit fel också, och 10 luncher också. Luncherna går ganska fort att göra. Mackorna desto längre tid. Suck! Och efter att jag sovit mellan 3 o 4 timmar mellan torsdag och fredag så var jag inte piggast på slottet. Överlevde nätt och jämt de 9 timmarna i köket. Sedan var det dags för en snabbdusch och lite tillpiffning innan sidbyte. 6 timmar i servisen väntade. De första timmarna organiserade jag om i en massa hyllor och hjälpte diskaren lite. Tappade nån gratängform i golvet (den höll), en glasvas som gick i 1000 bitar och sen åkte ett par tomma diskbackar i golvet också. Snubblade på mina byxor när jag skulle ner för trappen. Snubblade på mattkanten ute i matsalen. Råkade hälla vanligt vatten i ett glas med dubbelvatten. Äh! Jag är bara lite klantig. Kom på att jag glömde mina skor där ute igår också, så det blir guldskor ikväll också. Suck! Idag har jag, David och Lelle varit i Norrköping. Jag har inte köpt nåt vettigt alls. Bara en massa ytligheter. Hårprylar. Dags att plocka lite här nu och sen fixa ihop maten för kvällen o sen duscha o snygga till sig. Och sen dricka öl. Spriten råkade visst hamna i pappas spritskåp. Hmm. Undras hur den kunde hamna där? In i dimman! Puss!

1 kommentar:

  1. skönt att se attdu inte tappat stinget ;)

    SvaraRadera