söndag 29 juli 2007

Ledighet är överskattat.

Elin ringde förut och gav mig massa tider i servisen. Så nu blir det ingen utlandssemester för mig i sommar. Och det lär ju inte bli någon under vinterhalvåret heller. Vad långt det låter med vinterhalvår, men det är ju så det är. Dessvärre. Jag känner mig frusen. Det var inte så varmt att åka hoj idag. Men vi slapp regnet i alla fall, även om det såg mörkt ut emellanåt. Jag pratade med Christoffer förut. Jag tycker jag kan ta mig ledigt på onsdag, men det tyckte nog inte han. Får veta imorgon om det går bra. Jag tror inte det kommer gå bra. Oh, nu ringde telefonen. Hoppades nästan att det var Christoffer som ville säga att det går bra att jag är ledig på onsdag. Men det var bara min mor som ringde o sa att hon skulle åka från Hammar nu. - Finns det någon mat i stugan? Svar: Nej, den har jag ätit upp. Hihi. Grillpartaj igår med David o Co. Det var trevligt, gott och roligt. Hade ganska ont i fötterna när jag skulle gå hem från statt. Och jag vet inte vad jag höll på med. Gick barfota och försökte bära guldskorna, men jag tappade dem säkert 10 gånger mellan Statt och hemmet. Hepp. Måste bort till mormor och låna hennes bil. Ska ha den till jobbet imorrn, för farsan behöver visst V70:n. Hungrig. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar