tisdag 17 juli 2007

Orka.

Jag börjar undra om det ens är någon som orkar läsa sånna där milslånga inlägg utan radbyten. Kanske lika bra att fortsätta i den andan. Jag mår illa idag. Eller det har jag gjort ett par dagar nu. Ont i magen har jag också. Jag var på viktväktarna idag. Hade bara gått upp 3 hekto, trots att jag tröck i mig både chips och pizza förra veckan, och dessutom drack en massa öl och vin i helgen. Min ämnesomsättning är nog ganska bra ändå. Eller så går jag mycket på jobbet, eller det gör jag ju. Man blir inte fet av att som kock stå och smaka av maten. Nä, man blir tjock av alla onyttigheter man själv väljer att trycka i sig. I och för sig spelar det väl ingen roll om jag jobbar eller inte, lär väl inte ha bättre/sämre ämnesomsättning för det. Eller jo. Men aja. Jag behöver träna. Mina ben gör dock ont. Funderar på om det är mina arbetsskor som gör att mina ben gör ont eller om det är för att jag runt i mina skor som princip inte har några sulor. Eller för att jag är otränad. Jag börjar tro på det senare. Jag var nere och lämnade in glasögonen idag, som jag lånade från Synsam i torsdags. Frågade om de hade fått in något nytt. Det hade de inte, så jag tar och väntar tills höstkollektionen kommer. Eller tills någon vänlig själ ser några brillor som kan passa till mig. Jag hatar glasögon. Jag vill inte gå runt med några jävla flaskbottnar till brillor, men vad har jag för val, när jag i princip nästan är blind. Ögonen lär ju behöva vila från linserna ibland också. Det har de inte fått göra på snart 10 år. Inte bra. Jag börjar bli hungrig nu också. Det finns blodpudding i kylen såg jag. Frågade farsan om vi kunde köpa hem grejer till att göra nån pastasallad, men han verkar busy, så jag får väl steka på lite blodpudding. Det är nyttigt har jag hört, speciellt om man har järnbrist. Men om man äter blodpudding för många gånger i veckan så kan man få i sig för mycket retinolekvivalenter och bli sjuk. Det är ju mindre bra. Nu kom jag att tänka på skolan. Jag vill komma igång med Perfectionist nu. Jag ska nog börja läsa lite efter maten. Eller nej, just det. Jag ska ju fika med Robban. Johan frågade om jag skulle med och träna förut. Jag sa nej och nu ångrar jag det. Jag behöver ju verkligen träna. Men jag tycker inte om maskinerna på hälsogymet. De är inte anpassade till en kvinnokropp. Jag vill hem till Hyttan och till mitt gym. Och så vill jag gå på cardio-box. Jag undrar hur det blir i höst när jag och Anna ska bo ihop. Jag flyttade ju precis in hos henne efter att skolan var slut. Hmm, jag måste kolla med Miriam också var hon har gjort av min postfacksnyckel. Ikväll blir det Vingåkersfestivalen. David pratade något om åska förut. Vore ju jävligt trist om inte han kunde följa med. Poppa lite är ju aldrig fel. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar