onsdag 25 juli 2007

The Perfectionist

Idag har jag kommit ända till sidan 142. Började på sidan 38 eller något imorse. Det känns bra. Den är bra dessutom. Varför har jag inte börjat läsa den tidigare? Och engelskan är ju inte ens ett problem. Doh. Hur kan jag vara så dum. Jag kan ju engelska och läsa har jag ju inget problem med heller. Dumt. Idag har jag bara läst och läst och läst och läst. På soffan. I lugnet i sommarstugan. Nu är jag inne i stan. Har tillagat ugnspannkaka och nu ska jag duscha och sen åka hoj med David. Najs! Sedan blir det till att sätta i ny tråd i röjsågen(?) och fortsätta mejja ner buskar och skit ute i stugan. Kanske skulle ta sig an gräset ner till sjön? Skoj! Jamie ikväll och What about Brian. Jag lär nog missa båda. Som vanligt. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar