söndag 8 juli 2007

Positivitet

Gårdagen på jobbet gick vägen. Efter fem timmar, dvs. vid tre bestämde jag mig för att vara positiv resten av dagen. Det gick ju bra. Vid nio var jag toktrött, men förnekelse brukar ju fungera. När jag skulle dra från jobbet vid halv elva, så regnade det som fan. Jag avskyr att köra bil när det regnar och är mörkt. Speciellt när jag är toktrött. Söndag idag och Daniel har bett mig komma in en timme tidigare till jobbet idag, så nu blir det att fixa och dona lite här hemma och sen iväg och jobba igen. Imorgon ska jag klippa mig. Woho! Puss!

1 kommentar:

  1. Låter som om du har haft fullt upp, men d e rätt inställning, bara att kämpa på. Sitter i stugan o tittar ut över ett regnigt hav på Åland. Skicka en bild på nya frillan i morgon, kan behöva lite solsken här. Ha d så gott. Kram

    SvaraRadera