tisdag 10 juli 2007

Satans hjärnspöke!

Andas Therese, andas! Jag vill ingenting hellre än ha dig nära. Känna din doft. Smeka din hud. Kyssa din hals. Ha dig nära. Satans hjärnspöke. Försvinn. Dra. Pys. Eller bara kom. Nära. Nära. Du kan få mig hur lätt som helst. I en värld som är så kantig och hård som den här, är en blöt och mjuk kyss det enda jag begär. Du kan få mig hur lätt som helst. Något så simpelt som att du håller mig hårt, blåser på det onda, tar bort allting svårt. Kärlek, var inte kärlek menat som något enkelt att ge? När blev kärlek så svårt att få? Du kan få mig hur lätt som helst. Om du ler när det regnar och fångar min blick i en tid, där ingen någonsin ler och fångar min blick. Du kan få mig hur lätt som helst, det räcker med att jag är den första som du tänker på när du vaknar och känner dig ovanligt grå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar