torsdag 12 juli 2007

Svenska hjärtan....

Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar, som du och jag, som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl äntligen våran tur att träffa någon som behandlar oss väl, kysser mig ömt och brutalt, sover sked, håller hårt både morgon och kväll. De säger de bästa är tagna men de ljuger. De ljuger för vi finns ju kvar. Och om dom bara gav oss chansen. Jag ger dig inte min morgon och inte min dag. Du får nåt så mycket bättre, du får hela jävla jag. Helt underbara, unika jag, inte något så fjuttigt som en morgon och en dag. Svenska hjärtan tinar aldrig när de väl har frusit. Skitsnack! Ge mig kärlek och passion och hunger och magi, så smälter jag rakt av. Och vi som väntar på något gott, vi väntar alltid för länge. Jag vet, jag vet. Men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö och vem vill leva så?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar