måndag 23 juli 2007

Tålamod Therese, tålamod!

Ett par timmars umgänge med familjen Bus idag, bortsett från Freddan. Jag förstår inte hur Malin orkar, men man kanske vänjer sig. Ganska skoj när vi gick in på Bauhaus och Malin gick på toa och Simon säger till mig: "Tes. Kan du också gå på toa?" -Nä, varför det? För du ska smita? "Jaaa". Inte ens lite genomskinligt. Livet är bra härligt emellanåt. Malin shoppade regnställ till barnen, och jag förstår inte varför de ska ha lika dana. De är inte tvillingar och inte ens i närheten. Eller jo kanske. Så stor åldersskillnad är det ju inte. Åh Rasmus min när jag drack min bonaqua. Helt galet. Så jävla söt unge. Och han bara skrattar hela tiden. Kalas hos Mysan blev det efter Norrköpingsturen. God tårta som fan - jag som inte ens tycker om tårta. Och bullarna gick faktiskt ner också, även om de var gamla. Så torra var de faktiskt inte. Robban har varit förbi och lämnat Loke-skivan, så ikväll ska jag lyssna på Lokes stämma igen. Loveli! Pysa ut till lugnet i sommarstugan ikväll. Me like! Imorgon ska jag klippa gräset igen om det är fint väder. Funderade en stund på om jag skulle springa ut till vägen och tillbaks. Det är ju trots allt nästan nio kilometer. Nära milen det. Får ta det senare i veckan tror jag. Fikabesök önskas imorgon! Puss!

1 kommentar:

  1. hoppas att loke funkade, o att du har d skönt i lugnet vid stugan. vi höres.

    SvaraRadera