söndag 22 juli 2007

Trädgårdsarbete.

Ett par oorganiserade timmar på jobbet. Jag HATAR när det är oorganiserat, men vissa tycker tydligen om att arbeta så. Och är man en eller två för lite i servisen, så blir det ganska körigt. Doh! Men det flöt på ganska bra efter ett tag. Mycket bacon blev det. Flottigt värre. Vet inte hur många liter fett jag hällde ur stekbordet. Blä! Halv tre drog jag från jobbet - skönt! bara en halvtimme efter planerat. Fixade mat åt mig o farsan när jag kom hem. Pastasallad med fetaost och vitlökssås. Mumsigt! Sedan blev det en tur bort till Gersnäs för att hämta nycklar hem till mamma. När jag ändå var hos mamma och hämtade mina solglasögon så snodde jag med nycklarna till sommarstugan - kan ju vara mysigt att vara där ute lite när jag är ledig tänkte jag. Sedan åkte jag och pappa till Laggarhult och hälsade på moster och kusin o kusinbarn. Trevligt! Gott med lite kaffe och kaka också. Sen blev det en tur till sommarstugan med David (förlåt för jag skriver om vad du gör....). Gräsklippning stod på tapeten. Det var ju roligt faktiskt. Jävlar vad långt gräset var innan. Nu börjar det se halvdant ut i alla fall. Ska köra någon mer dag med handjagaren om det inte blir regn i veckan. Kratta däremot är inte roligt. Grästrimmern vibrerade fint. Haha. Det hade varit gott med några kalla öl också, men det får väl vänta så man kan få lite sällskap. Humöret på topp - känns bra! Imorgon är det dags. På riktigt! Yey! Puss! Haha. Vem trodde att JAG skulle klippa gräs? ;)

1 kommentar:

  1. Haha, det är lugnt. =) Du var otroligt duktig med gräsklipparen, grästrimmern vet jag dock inte om du var lika effektiv med ;) Nästa gång ger vi oss ann tistlarna med röjsågen. =) Den lär vibrera ännu mer.

    SvaraRadera