torsdag 19 juli 2007

Tråktorsdag

Denna torsdag har inte varit den mest upplyftande den här månaden. Började med att jag vaknade som ett fån kl 5 imorse och undrade vart jag var. Välkommen! Du ligger hemma i bäddsoffan. Gårdagskvällen med mamma och månkan var lyckad. Det blev bara en box och varsin öl. Gottit! Mycket skitsnack också. Varför prenumerera när det finns lösnummer? Idag har jag inte gjort mycket. Degade fram till lunch. Värmde på lite lasagne från igår. Gott idag också. Borde nog ha städat trappen idag. Ringde mamma och bad henne om pengar till nytt puder. Icke! Så fortfarande inget smink. Woho. Börjar vänja mig vid att springa runt osminkad nu. eller inte, men fan. Sparar ju massor med pengar genom att inte sminka mig. Eh. Ja just. O jag är ju minst lika söt utan smink så. Bakade lite bullar förut, som blev gaaanska stora (se föregående inlägg). HELVETE! En myggjävel surrar runt mitt huvud. Det ska väl inte finnas mygg i stan? Nånstans där det var sjukt mycket mygg var i Vingåker i tisdags. Fyfan. Äh! Ikväll har jag umgåtts med David. Vi har fikat bullar och spelat betapet. Och poppat Lasse Lindh. Och jag har strukit mina arbetskläder. Jobba café imorrn. Jag hoppas det blir lugnt, för jag orkar inte stressa. Och jag hoppas att den som jobbat café idag har förberett så det finns grejer imorgon. Jag slängde ihop en potatissallad i måndags, så jag lär nog få göra en ny imorrn. Det blir fjärde gången då. Hihi. Ta o sova nu så jag orkar upp imorrn! Btw. Jag skiter i den där jävla boken jag tänkte skriva. Mitt ettårsprojekt. Orkar helt enkelt inte engagera mig. Det finns ju bättre. Ciao!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar