tisdag 17 juli 2007

Vilja

Jag vill....
  • kolla på film och somna i soffan
  • mysa under en filt när det är kallt
  • spela bingolotto (hahahaha)
  • ligga sked
  • kramas
nä, fy vad jag ältar. älta älta älta. altä altä altä. pratade med david förut om skägg och ältande. nu kom jag att tänka på hur oskönt det är att känna någons stickiga skägg mot kinden, halsen eller insidan av låret. tack, men nej tack. jag vill ha vinter. jag vill inte ha ångest för att det aldrig är någon sol ute och när det väl är sol så jobbar jag och hinner inte sola. det suger appung. hur vore det om solen kunde skina och molnen bara kunde vara helt väck i några veckor? ge mig mat. jag är hungrig. ringde henke precis och sa att han får köra. han säger nej. och jag säger jo. och han säger nej. och jag säger jo. vilket nödvändigt samtal som ändå slutar med att jag får köra. suck. david får köra. det står kall öl i kylen. det tycker jag om. så. nu är det bestämt. david kör. och jag dricker öl. och inget pluggande har det blivit idag heller. mina skor gör att mina fötter luktar illa. jag behöver köpa nya skor. men för vilka pengar då. jag är tvingad till ett liv utan smink just nu. mitt puder är tokslut och likaså pengarna på mitt konto. icke bra, men å andra sidan skulle jag spara minst 2000 kr om året om jag slutade använda smink. för de två tusen skulle jag kunna köpa knivar, kläder eller något annat skoj. bjuda mina vänner på middag oftare. laga lyxigare mat oftare. mat är gott. det börjar märkas att jag är hungrig nu. en halv öl är 2 points. en 50 cl. det har jag råd med. har ju trots allt 10 points kvar idag. snart är matkontot slut också. hepp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar