onsdag 18 juli 2007

Wuuhhuuu!!!

Vingåkersfestivalen i sig kanske inte var någon höjdare igår, men Lasse Lindh säger jag bara. Vilken grej! Ångrar lite att jag inte pluggat in låtarna tillräckligt väl, men de låtarna jag kunde bra sjöng med i för fulla muggar. Jag träffade Anna R där. Länge sen jag sprang på henne. Hon pluggar tydligen till lärare nu. Hon gick på samma kurs som mig förra året. Samma kurs som även Davids syster gick på. Världen är stor. Idag skulle jag ha tränat med Helena kl 8, men jag var för trött för att masa mig upp ur sängen. Det var förmodligen lika bra, för hon hade ändå inte kommit in på gymet. Något fel på dörren. Jag sov till 10, duscha och sen begav jag mig ner på stan och mötte upp Helena där. Tittade på när hon provade underkläder, som hon även senare köpte. Ett varv på min favoritbutik Hemtex hann vi med också. Snarare Helenas favoritbutik. Jag hatar den affären. Sedan gick vi hem till Storgatan och drack kaffe på balkongen med pappa. En sväng upp till Lövåsenområdet och en runda på ÖB och Willys gjorde jag och farsan sen. Så nu finns det äntligen mat hemma. Bra där! Idag har jag pillat ihop en lasagne ffg i mitt liv och den blev tokgod. Hur jag gjorde har jag ingen aning om, men det är ju som vanligt när jag lagar mat. Råkade köpa spenatlasagneplattor istället för vanliga, men det gjorde inget. Varje litet steg du tar och varje gång som du för...

2 kommentarer:

  1. Anna R har hon en syrra som heter Emma???

    SvaraRadera
  2. Åh va det lät gott med lasagne. Man ska inte skriva om mat å massa gott i sina bloggar- jag blir så suugen o hungrig då :D Puss!

    SvaraRadera