söndag 26 augusti 2007

!Det finns en mening med allt.

IDAG åker jag tillbaks till Grythyttan. Till mitt hem. Kräftskiva i sommarstugan igår, men det var väl knappt en tredjedel av folket som åt kräftor. Och inga snapasr eller snapsvisor. Och inga lekar. Buhä! Men det var trevligt ändå! Man kan inte ha kakan och äta upp den. Det kanske är dags att Hon inser det snart. Och man kan inte ha allt och alla. Vissa må vara mer intressanta än andra, men snälla nån, släpp honom om du ändå inte vill ha honom så han har en chans att träffa någon. Hon må tycka illa om mig, men det börjar bli en aning patetiskt! Det blev Statt sen i alla fall. Varv efter varv efter varv. Jag blir ju yr i huvudet. Många trevliga människor ute. Underbart! Idioter går att räkna upp ett par också. Jag är glad att jag slipper den där skiten. Vem vill leva med någon som är otrogen? Och varför är det aldrig någon som vågar berätta? Vill DU leva med någon som är otrogen? Kräk är vad de är. Hela högen.

1 kommentar:

  1. Det blev visst snaps, dock ingen visa för ingen kunde nån.. :) Du missade alltså för du gömde dig. Puss

    SvaraRadera