fredag 3 augusti 2007

Drömma

Jag satt uppe ganska sent inatt och klurade lite på livet (som vanligt). Här på bordet ligger nya IKEA-katalogen. Jag bläddrade några sidor i den när jag var hos Cinni & Patrik. Idag hinner jag nog inte titta mer i den. Drömma kan man ju. Inatt drömde jag om honom. Det gör ont i mig. Samtidigt är det en väldigt skön känsla i magen. Han sa att jag skulle lyssna till mitt hjärta. Mitt hjärta var ur funktion. Idag talar hjärtat, hjärnan och magen samma språk. Ett språk som jag inte förstår. Det gör mig galen. Mer än vanligt. Om ett par timmar börjar jag jobba. Det känns ganska ovärt att åka till Flen för att jobba i 4 timmar, men å andra sidan så är det väl bara att göra det eftersom Victor var snäll och tog min tid i onsdags. Snällt och snällt förresten, han får ju fan pengar för det. Idag är det en månad kvar till skolan börjar. Två månaders "lov" har redan passerat. Det går snabbt. Jag hoppas på fler besök av mina vänner det här året. Neerings har fortfarande den godaste glassen. Åh! Suck! Vill haaa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar