lördag 4 augusti 2007

Du är min hjälte för du vågar vara rak!

Det måste vara skönt att vara som dem. Att bara vända ryggen till. Att inte bry sig. Jag önskar jag kunde göra det. Bara vända mig om och gå. Eller skratta med det där hånfulla skrattet som genomlyses av osäkerhet. Att umgås i en grupp människor som är så konflikträdda att det enda som förekommer är prat bakom varandras ryggar. Det är någonting som jag inte förstår, men jag börjar inse hur det är. Man vänder ryggen till. Konflikträdsla. En bunt med fegisar. Farsan tyckte förresten nyss att jag skulle diska. Satte mig och muttrade och läste tidningen ett tag, sen frågade jag honom hur det kom sig att disken att blivit diskad under tiden jag var borta och fick svaret "men jag har inte varit hemma så mycket". Vad fan har jag varit då? Fan vad jag hatar när det är ostädat, oorganiserat och en massa disk. Kaos i hemmet = kaos i hjärnan. Suck. De som påstår sig vara så jävla mogna kanske kan se till att visa det nångång. Patet. Du är min hjälte för du är precis så svag som jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar