fredag 24 augusti 2007

Finns ni?

Helgens plan var... Jobba idag 14-23 och imorgon 8-13. Tvätta när jag kommit hem.. Sedan packa mina grejer inför återresa till Grythyttan. Kräftskiva i sommarstugan på kvällen och sedan åka till Stockholm på söndag morgon med pappa, springa milen och sen bli körd till hyttan med alla mina grejer..... Men... Jag får som vanligt fixa själv om jag ska ha något gjort. Så nu blir det antingen: jobba idag och imorgon. åka tåg tilll stockholm 14:16. sova kvar, springa, åka tåg hit och sen bil till hyttan. eller jobba idag och imorgon. packa mina prylar och köra till sthlm imorgon. sova kvar, springa och sen köra till hyttan. Jag tror inte det är så bra att köra efter jag sprungit... Och min tvätt är inte ren när jag åker till hyttan. äh. Kan inte någon bara följa med mig till Sthlm, till hyttan och sen köra hem V70n till Katrineholm... Men vem kan jag räkna med? Det är ju löningshelg. Folk ska väl supa sina små huvuden i bitar. Suck. Strunta i milen och supa mig full jag också kanske. Lika bäst så, det är ju ingen som tror jag klarar milen ändå, så då gör jag väl inte det. Fuck it!

2 kommentarer:

  1. Klart du klarar milen! Go girl! Puss

    SvaraRadera
  2. Sluta å vara så neggo du klarar milen......de har ja trott hela tiden

    SvaraRadera