torsdag 16 augusti 2007

fullspäckad dag.

Jag vet inte mo jag vaknade av alarmet imorse och stängde av det eller inte, men det gjorde jag förmodligen, för klockan var redan tio i sju när jag slog upp ögonen. Oj, stressa. Tur jag är snabb. Duscha, packa väskan och fixa frillan innan jag satt i bilen vid 07:10. Hann nog till och med kolla igenom tidningen. Kommer fram till jobbet och dit har det precis anlänt 19 kg kräftor. Kräftor är gott, men jag tycker inte riktigt om när de krälar runt. Det var något pressfolk och tog kort på jobbet idag. Eller tja, på C. Jag hamnade visst med på någon bild där jag stod vid stekbordet och rörde runt bland mina fondgrönsaker. Stressig lunch. C bad mig och P ta över och lägga varmrätten, medan han fixade med något annat. Precis då kom servisen in och bad om mer smör, vilket resulterade i att jag helt plötsligt stod där själv och la maten. Inte mig emot. Det går ju så bra så. Lunchen blev ganska het av allt stressande. Svettsson. Lagom trött var jag strax efter fyra då jag kom iväg från jobbet. Hem och slänga av sig kläderna och väskan och byta om till träningskläder och fixa ett par knäckemackor och sen iväg till gymet med Anna och Johan. Träffade på Linda och Fredrik där. Trevligt! Skönt som fan att träna. Ganska mycket folk idag. Hem efter träninge,n tvätta och fixa mat. Pasta och quornfiléer. Hämta bilen, tanka den och åka en sväng till willys. Nu väntar disken, stryka arbetskläderna, och städa lite kanske. Var förbi hos H och hämtade en skiva också. Me like! Gonatt! Långpanna imorrn! 8-20, sen blir det en öl eller tre med T. Puss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar