tisdag 14 augusti 2007

Ganska händelserik dag.

Det blev en massa timmar vid Djulö. Från strax efter elva till tre. Sedan hem och ta en snabbdusch. Var en sväng till klubben och det var inte så farligt som jag befarat - fortfarande under! Ner till åhléns med Therese och shoppa lite. Nya byxor fick det bli idag. Hittade ett par i Norrköping igår som inte fanns i min storlek där, men här i stan fanns de. Me like! Sedan var jag hem och bytte om och drog iväg till gymet och tränade. Det gick ganska bra. Jag tycker om den där stretch-maskinen. Den är bra som fan. Det blev middag i Stadsparken med Anna, Tilde och Therese förut också. Nu sitter jag hemma hos Anna och glor. Överraskade henne med ett litet besök såhär på kvällskvisten. Hoppas hon har roligt där ute. Jag fryser lite om mina fingrar. Ska hem och stryka mina kockkläder snart, för imorgon skall jag jobba. Jag är lite avis på Pia som är i Hyttan nu. Jag vill också. Jag längtar hem. Till MITT hem. Puss!
Tjock som få...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar